Be On The Top

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Be On The Top

Регистрация

или

Ainoa opas virtuaalihoidolle Kanadassa: Lexicon

Ainoa opas virtuaalihoidolle Kanadassa: Lexicon

: 4. 5 minuuttia pre-pandeemian aikoina vähittäiskaupan farmasian kokemus siirrettiin yleisesti lohko- ja laasti-alueille. Vaikka markkinoilla on erittäin käytännöllisiä sähköisiä ja myös postin tilauksen apteekkivaihtoehtoja, useat riippumattomat apteekit ovat todella olleet hitaita vertailukelpoisten tarjousten suorittamiseksi. Pikemminkin he keskittyivät suuresti menestykseen siihen, mitä he varmasti tarjosivat vuosikymmenien ajan ajamaan jalka liikennettä kaupan käytäviin ja tenttilaskureihin.

Aivan kuten lääkäreiden työpaikat, jotka kohtaavat kuukausien ajan, COVID-19: een liittyvät pilaantumisongelmat ajoivat lukuisia ihmisiä paikallisista apteekeistaan ​​ja kohti kontaktittomia vaihtoehtoja, jotka mahdollistivat täsmälleen samat apteekkikokemukset ilman fyysistä suoraa altistuminen. Seurauksena on, että digitaaliset ratkaisut, joita useat riippumattomat lääkekaupat pitivät “farmasian tulevaisuutta” yhtä aikoina kuin viime keväänä, ovat sitä, mitä ihmiset odottavat heidän tarjoavan tänään.

Vuosikymmenien ajan yritys on tosiasiallisesti toimittanut apteekkeja uusilla ja innovatiivisilla lääkkeillä, jotta ne voivat tarjota hienoimman henkilökohtaisen hoidon samalla kun se on maksimoitu menestykseen. Auttaakseen heitä käsittelemään viimeisimpiä markkinoiden muutoksia, MC, Kesson tuo erilaisia ​​digitaalisia ratkaisuja riippumattomiin apteekkeihin, jotta ne voivat paljon saumattomasti tarjota asiakkailleen ja myös missä tahansa, mitä he valitsevat.

Ei ole epäilystäkään siitä, että etäterveyden hyödyntäminen räjähti koko pandemian. Vaikka monet henkilökohtaiset terveydenhuollon vierailut ovat tosiasiallisesti siksi, että palasivat, potilaat ja lääketieteen ammattilaiset ovat suhtautuneet “konferenssin” mukavuuteen käytännössä. Miksi potilaiden, jotka haluavat neuvotella farmakologin kanssa? Kirjoita “tele” -konsultit. Esimerkiksi sen sijaan, että asettaisit henkilökohtaisen kuulemisen kattavan lääkityksen suositukselle, ihmiset voivat tehdä sen etäyhteyden avulla live-videoleikekeskustelulla, jolloin lopulta apteekkarit voivat neuvoa asiakkaita, jotka eivät pysty tai eivät halua tulla huumeeseen myymälä.

Mitä sairaalan apteekki5.0- DO?

Sen lisäksi, että työkalu voi lisäksi auttaa farmakologit varmistamaan, että heidän asiakkaansa käyttävät lääkkeitään määrätyllä tavalla. “Puhelinvierailun aikana voit etsiä asiakasta silmissä ja nähdä tarkalleen mitä he näkevät”, toteaa Rick Sage, vähittäiskaupan palvelujen, yhteisöapteekkien ja terveydenhuollon varatoimitusjohtaja, Yhdysvallat

“Esimerkiksi, jos asiakas kysyy:” Mitä väritablettia etsin?’, voit tiedustella ottamaan heidän reseptinsä ja pyydä heitä seisomaan tablettia varmistaaksesi, että se on paras. Se on paljon parempi tapa kommunikoida.”Kun yksilöt esiintyvät apteekissa ja tiedustelevat myös epämiellyttävän yskän tai hyönteisten puremasta, farmakologit voivat tyypillisesti ohjata heitä kohti tiskoliuosta.

Näissä tapauksissa ainoa helposti saatavilla oleva vaihtoehto on lähettää asiakas asuinpaikka ja saada heidät soittamaan lääkäriin. Ei-liian kaukana tulevaisuudessa Health Mart Pharaciesin apteekkisteillä on kuitenkin yksi vaihtoehto vielä yksi vaihtoehto: he voivat toimittaa asiakkailleen lääketieteellisen ammattilaisen puhun kaupassaan sekä omistautuneen arviointihuoneen yksityisyydessä.

Jos virtuaalinen ottaa yhteyttä päihin lääkärin tarjoamisen kanssa, apteekki voi täyttää sen alueen potilaalle. “Yksi merkittävimmistä esteistä riippumattomia huumekauppoja, jotka nykyään kohtaavat. “Myymälän etälääketieteelliset palvelut sisältävät lisäkerroksen sisällytetystä lääketieteellisestä hoidosta apteekkikokemukseen.”Ostaminen Takeout- tai ruokakauppojen ostaminen puhelinsovelluksen kautta ei ole enää uutuus, se on standardi, erityisesti pandemian aikakaudella.

Joitain ideoita olennaisesta opastasi puhelimeen, sinun pitäisi tietää

Suurin osa valtavista apteekkiketjuista on tosiasiallisesti pysynyt Internet-vähittäiskaupan tilassa useita vuosia. Ratkaisut vaihtelevat yhden napsautuksen reseptilääkkeistä nopeaan COVID-19-rokotusohjelmaan. Ja myös vaikka monet alueelliset huumekaupat hyötyisivät varmasti suuresti tällaisten verkkoystävällisten ratkaisujen tarjoamisesta, lukuisat puuttuvat resursseista niiden kehittämiseksi tai säilyttämiseksi. Pienempien vähittäiskaupan apteekkien auttamiseksi omaksua omat E, apteekkipalvelut, MC, Kesson julkaisee Health Mart Digital Pharmacy -sovelluksen, aivan uuden elektronisten ratkaisujen sarjan, joka on tehty elämään paljon helpompaa naapuruusapteekeille ja myös myös ihmisille.

Uusi elektroninen myymälä sisältää varmasti verkon sekä sovelluspohjaisen henkilöportaalin, HIPAA-yhteensopivan kaksisuuntaisen viestintäkokeen, tärkeän tiedon ja myös uudelleen muistutukset. “Huumekaupat, joita hallittiin ilman vankkaa Internet -palveluissa, ja myös mobiililaitteiden terveys- ja hyvinvointipalvelut eivät yksinkertaisesti voi tehdä niin enää”, Sage sanoo. “Tämän upouuden digitaalisen apteekkitarjonnan avulla farmakologit eivät voi vain säästää aikaa että Rise TouchPointsia ihmisten kanssa, mutta lisäksi mahdollisesti pääsevät vielä enemmän potilaille heidän alueillaan viime kädessä lisäämällä potilaan esteettömyyttä.”Mikä on tavoite.

Yrityksenä, joka jakaa tämän toiminnon, MC, Kesson on omistautunut avustamaan apteekkeja kukoistamaan sähköisen terveys- ja hyvinvointi -ajan ja jatkavat myös tehokkaimman yksilöllisen kokemuksen tarjoamista mahdollisesta kokemuksesta. Alun perin julkaistu 10. kesäkuuta 2021.

Artikkelit integroidusta apteekkitutkimuksesta & Harjoittelu tarjotaan täällä

https://online-apteekki.com/geneerinen-stromectol/
https://sketchfab.com/AdeleFerna

Дата публикации: 05.04.2023

Комментарии

© 2019. Все права на материалы сайта охраняются в соответствии с законодательством Украины. Распространение материалов c cайта beonthetop.net в cети Интернет может быть осуществлено только при наличии активной гиперссылки на конкретный материал сайта beonthetop.net в первом абзаце текста.

Просмотр веб-страниц, PDF-файлов и перенос их содержимого на бумажные носители разрешены только для личного пользования. Использование данного сайта и содержащейся на нем информации разрешено исключительно в личных, некоммерческих целях.