Be On The Top

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Be On The Top

Регистрация

или

Ο τελικός οδηγός για πιθανές αλληλεπιδράσεις με: βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ)

Ο τελικός οδηγός για πιθανές αλληλεπιδράσεις με: βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ)

Τα άτομα μπορούν να προσπαθήσουν να αυτο-θεραπεύσουν υψηλή χοληστερόλη με συμπλήρωμα νιασίνης. Ο συνδυασμός της νιασίνης και της HMG-CO, των προληπτικών αναγωγάσης (στατίνες) μπορεί να αυξήσει την απειλή μυοπαθέντων ή ραβδομυόλυσης. 9,10 φαρμακολόγοι είναι πιθανό να συναντήσουν αυτήν την επικοινωνία, δεδομένου ότι οι στατίνες είναι μεταξύ ενός από τα πιο τυπικά συνιστώμενα φάρμακα. Η χρήση της νιασίνης με στατίνες πρέπει να ενημερώνεται μόνο εάν τα οφέλη της μείωσης των λιπιδίων υπερβαίνουν τις απειλές των μυοπαθειών καθώς και της ραβδομυόλυσης.

Κανονικά, πάνω από τα συμπληρώματα της νιασίνης δεν παρέχονται σε δόσεις αυτό το υψηλό. Οι φαρμακοποιοί πρέπει να παροτρύνουν τους ανθρώπους να λαμβάνουν συμπληρώματα νιασίνης μόνο υπό την καθοδήγηση ιατρικού επαγγελματία. Το φολικό οξύ είναι μια βιταμίνη B-σύμπλεγμα που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση καθώς και την ανεπάρκεια του φολικού οξέος. Τα συμπληρώματα φολικού οξέος προτείνεται γενικά σε όλη τη θεραπεία μεθοτρεξάτη ως προφύλαξη από δηλητηρίαση σε ασθενείς με φλεγμονή των ρευματοειδών αρθρώσεων καθώς και ψωρίαση.

11 Μόλις μεταβολιστούν σε τετραϋδροφολικό, το φολικό οξύ βοηθά σε πολλαπλές βιοχημικές διαδικασίες για τη σύνθεση DNA, RNA, καθώς και πολυάριθμες υγιεινές πρωτεΐνες. Οι έρευνες έχουν αποκαλύψει πραγματικά ότι τα συμπληρώματα φολικού οξέος μειώνουν τις δηλητηριάσεις μεθοτρεξάτη χωρίς να επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα στη διαρκή, χαμηλής δόσης μεθοτρεξάτη για ρευματοειδή αρθρίτιδα ή ψωρίαση. Οι φαρμακοποιοί πρέπει να προτείνουν τη συμπλήρωση φολικού οξέος σε άτομα που συνιστώνται μεθοτρεξάτη για ρευματοειδή αρθρίτιδα ή ψωρίαση, ειδικά εάν είναι ζημιές αποτελέσματα ή δηλητηριάσεις, όπως οι ανωμαλίες στις μετρήσεις των κυττάρων του αίματος και επίσης ποικίλουν βαθμοί της βλεννογονίτιδας,.

Οι κίνδυνοι της ανάμειξης ναρκωτικών – από το TED -ED – το Facebook μπορεί να είναι διασκεδαστικό για οποιονδήποτε

12 Φολικό οξύ έχει επίσης αναφερθεί ότι μειώνει την αποτελεσματικότητα της φαινυτοΐνης, αλλά μόνο σε δόσεις 5 mg/ημέρα ή μεγαλύτερη, κάτι που θα ήταν μια απίθανη δόση για συμπληρώματα με μη συνταγογραφούμενα προϊόντα. 13 Το ασβέστιο είναι ένα συμπλήρωμα ορυκτών που λαμβάνεται κυρίως για να σταματήσει ή να θεραπεύσει την αποδυνάμωση των οστών. Βρίσκεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς και ως συμπλήρωμα ή ως συστατικό ορισμένων https://genericforgreece.com/αγορά-female-viagra/ αντιόξινων, όπως TUMS.

14 Το ασβέστιο αλληλεπιδρά με συνταγογραφούμενα φάρμακα περιορίζοντας την απορρόφησή τους μέσω χηλίωσης. Σημαντικές αλληλεπιδράσεις έχουν παρατηρηθεί μεταξύ του ασβεστίου και επίσης ορισμένων αντιβιοτικών- ιδιαίτερα των τετρακυκλινών και των φθοροκινολόνων. Το ανθρακικό ασβέστιο μπορεί να μειώσει τη βιοδιαθεσιμότητα της ciprofloxacin κατά 40%, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανεπαρκή θεραπεία με λοίμωξη και επίσης βελτιωμένα προβλήματα. 15 ασθενείς που λαμβάνουν τετρακυκλίνες ή φθοροκινολόνες πρέπει να παραμείνουν μακριά από το συμπλήρωμα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης της θεραπείας, η οποία είναι συνήθως σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συζήτηση, ωστόσο, τροφοδοτεί πόσο χρόνο είναι αρκετός για να περιμένετε μεταξύ δόσεων. Τουλάχιστον 2 ώρες είναι τυπικά εντολή, με ορισμένους πόρους να αναφέρουν 4 έως 6 ώρες ως ελάχιστη παραπομπή. Για παράδειγμα, προτείνεται οι δόσεις ασβεστίου καθώς και η λεβοθυροξίνη να διαιρούνται τουλάχιστον τέσσερις ώρες, λόγω του γεγονότος ότι η προηγούμενη μειώνει τη βιοδιαθεσιμότητα του τελευταίου.

Πράγματα για να ρωτήσω για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων

Τα κορτικοστεροειδή μειώνουν την απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση. Τα διουρητικά του βρόχου ενισχύουν την εκφόρτιση του ασβεστίου, ενώ τα φάρμακα που επηρεάζουν τη βιταμίνη D (η οποία προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου), όπως η φαινυτοΐνη, η φαινοβαρβιτάλη, καθώς και το orlistat, θα μπορούσαν να μειώσουν την ποσότητα του ασβεστίου που απορροφάται από τη διαμόρφωση της διατροφής. 19 άτομα που λαμβάνουν αυτά τα φάρμακα μπορεί να επωφεληθούν από ένα συμπλήρωμα ασβεστίου, ειδικά ένα συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Δ.

Το αλουμίνιο καθώς και το μαγνήσιο δεν είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν εξ ολοκλήρου ως συμπληρώματα. Ωστόσο, βρίσκονται ταυτόχρονα πάνω από τα αντικείμενα αντιπαράθεσης. Όπως το ασβέστιο, μπορούν να δεσμεύονται με επιρρεπή φάρμακα, μειώνοντας τη βιοδιαθεσιμότητά τους καθώς και μειώνοντας την αποτελεσματικότητά τους. Η φθοροκινολόνη και τα αντιβιοτικά τετρακυκλίνης, τα διφωσφονικά, και επίσης η λεβοθυροξίνη μπορεί να επηρεαστεί από αλουμίνιο και επίσης μαγνήσιο. Ως αποτέλεσμα, οι δόσεις αυτών των φαρμάκων δεν πρέπει να λαμβάνονται εντός 2 ωρών πρόσληψης αλουμινίου ή μαγνησίου.

Τα συμπληρώματα σιδήρου απαιτούνται εάν το σώμα δεν μπορεί να δημιουργήσει επαρκή ποσότητα ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η έλλειψη σιδήρου μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, έλλειψη αναπνοής, χαμηλώνει τη φυσική απόδοση, την εξεύρεση προβλημάτων και τον αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης. Οι άνθρωποι που λαμβάνουν συμπληρώματα σιδήρου ή πολυβιταμίνες που περιέχουν σίδηρο θα πρέπει να ενημερώνονται για να παραμείνουν μακριά από τη λήψη του συμπλήρωσής τους εντός δύο ωρών από τη δοσολογία της τετρακυκλίνης ή των αντιβιοτικών φθοροκινολόνης, της διγοξίνης ή της λεβοθυροξίνης.

Ενθουσιασμός για τις αλληλεπιδράσεις φρούτων με κοινά φάρμακα

Τα άλατα σιδήρου μπορούν επιπλέον να εμποδίσουν την απορρόφηση της λεβοντόπα, μειώνοντας τα επίπεδα αιχμής κατά 55% καθώς και την περιοχή κάτω από την καμπύλη κατά 51%. 20 Εάν το άτομο βιώνει καινοτομία συμπτώματα παρκινσονικής, πρέπει να αποφεύγεται ο σίδηρος. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, η δοσολογία της λεβοντόπα πρέπει να ενισχυθεί. Ο σίδηρος μπορεί επιπλέον να δημιουργήσει χειροτέρευση της υψηλής αρτηριακής πίεσης σε ασθενείς που λαμβάνουν Methyldopa, αλλά και ταυτόχρονη χορήγηση δεν συνιστάται.

23-26 σε ασθενείς με έλλειψη σιδήρου που απαιτούν αναστολείς αντλίας πρωτονίων, συνιστάται ενδοφλέβια χορήγηση σιδήρου. Οι επικοινωνίες μεταξύ του σιδήρου καθώς και της ομεπραζόλης, η οποία πρόσφατα μετατράπηκε σε μη συνταγογραφούμενα, ενδέχεται να μην είναι γρήγορα αναγνωρίσιμες. Για το λόγο αυτό, οι φαρμακολόγοι πρέπει να αμφισβητήσουν τους πελάτες σχετικά με την κατανάλωση ομεπραζόλης καθώς και συμπληρώματα σιδήρου. Παρόλο που η πλειοψηφία των ατόμων που λαμβάνουν συμπληρώματα καλίου λαμβάνουν αυτό το ορυκτό στο είδος ενός συνταγογραφούμενου προϊόντος, μερικά από τα προϊόντα του μετρητή περιλαμβάνουν το κάλιο.

https://www.metal-archives.com/users/JonneTainio

Дата публикации: 17.03.2023

Комментарии

© 2019. Все права на материалы сайта охраняются в соответствии с законодательством Украины. Распространение материалов c cайта beonthetop.net в cети Интернет может быть осуществлено только при наличии активной гиперссылки на конкретный материал сайта beonthetop.net в первом абзаце текста.

Просмотр веб-страниц, PDF-файлов и перенос их содержимого на бумажные носители разрешены только для личного пользования. Использование данного сайта и содержащейся на нем информации разрешено исключительно в личных, некоммерческих целях.