Be On The Top

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Be On The Top

Регистрация

или

Fakta om en ny rolle for farmaceuter – telefonisk afdækket

Fakta om en ny rolle for farmaceuter – telefonisk afdækket

En farmaceuts unikke funktion forbliver i at garantere den sikre, effektive og ordentlige anvendelse af medicin. Dette inkluderer vurdering af klienten for medicinrelaterede problemer, indsamling og analyse af beviserne, med fokus på patientens behov, rådgivning, udførelse og sporing og ændring af farmaceutisk plejeplan. Apotekere arbejder i samarbejde som medlemmer af et interprofessionelt sundhedsteam for at levere patientcentreret pleje ved at fungere som medicinske professionelle.

Apotekere praktiserer i en lang række omgivelser, ambulant pleje, plejehjem, håndterede plejeorganisationer, farmaceutisk forretning, lægemiddelforretningsforvaltningsfirmaer, colleges og skoler, den føderale regering og andre offentlige sundhedsenheder. Nogle farmaceuter arbejder direkte på at håndtere medicinanvendelsessystemet, der inkluderer at få medicin og tilknyttede produkter, sikre korrekt opbevaring af medicin og ordinere, transkribere, dispensere, holde øje med og registrere disse apotekaktiviteter.

I specifikke stater og sundhedssystemer er farmaceuter autoriseret til at arbejde som leverandører med ordineringsmyndighed under opsyn. Apotekere opnår akkreditering til at administrere immuniseringer, gennemføre medicinterapihåndtering og ender med at blive kvalificerede diabeteslærere. Apotekere kan også se efter bestyrelsescertificering inden for specialpraksisområder såsom farmakoterapi, ambulant pleje, psykiatri, onkologi, ernæring, smitsom sygdom og nuklear apotek.

10 enkle teknikker til at definere farmaceuters rolle i at tackle de sociale …

Sammenlignelige med en masse sundhedseksperter tilføjer farmaceuter til menneskers og kvarterernes sundhed og sundhed. De deltager i aktiviteter, der fremmer forebyggelse danmark-aptk.com af sundhed og sygdom, såsom sundhedsskærme på sundhedsmesser, og informerer offentligheden om en bred vifte af sundheds- og medicinrelaterede områder. Som et integreret medlem af en interprofessionel sundhedsgruppe fungerer farmaceuter som alle andre sundhedseksperter som klientadvokater.

Evnen til at arbejde sammen og kommunikere med succes som en interprofessionel gruppe er afgørende for at forbedre sundhedsresultaterne og levere kvalitet og sikker pleje til alle klienter.

Artikler fra Canadian Pharmacists Journal: CPJ leveres her med tilladelse fra

Hvad gør en farmaceut? At se på rollen som … Ting at vide, før du får dette

American Public Health Association, jeg. Erklæring om problemet Farmaceutens funktion udvides ud over de traditionelle produktorienterede funktioner til dispensering og spredning af medicin og sundhedsartikler. Apotekerens tjenester i dag består af mere patientorienterede, administrative og folkesundhedsfunktioner. Der er adskillige funktioner i folkesundheden, der kan få fra farmaceuters særlige viden, der kan bestå af farmakoterapi, adgang til pleje og forebyggelsestjenester.

Apotekerens centrale positionering i kvarteret og medicinsk færdigheder er uvurderlige. Genundersøgelse og kombination af folkesundhedspraksis i medicinsk træning og farmaceutisk pleje er afgørende. Opmuntring af tværtræning vil også få mest muligt ud af ressourcerne og hjælpe med at håndtere arbejdsstyrken inden for felterne i apoteket og folkesundheden.

Funktion den amerikanske folkesundhedsforening har faktisk traditionelt støttet farmaceutens funktion i folkesundheden. 59 Denne politik sigter mod at give lederskab og vejledning i at identificere og fremme farmaceutens nuværende og fremtidige rolle i folkesundheden og beskrive rammen for at maksimere denne funktion. Gennem tværfaglige teknikker er det afbildet, at apotekets bidrag til den generelle folkesundhedsarbejdsstyrke, sundhedsuddannelse, sygdomsundgåelse og sundhedspromo, folkesundhedsadvokat og sundhedskvalitet vil hjælpe med at opnå optimale folkesundhedsresultater.

Rural Pharmacy og receptpligtige lægemidler Oversigt Diaries

6 farmaceuter bruger en let adgang, der er ualmindelig blandt sundhedsspecialister. Apotekeren har sundhedsforståelse, som man skal bygge på, og der er ofte unikt placeret i nabolaget for at tilbyde folkesundhedstjenester, undertiden 24 timer dagligt. Der kræves ingen aftale i en masse kvarterets stofbutikker. Apotekere opererer i en række offentlige omgivelser, herunder medicinske faciliteter, medicin, købmand og detailforretninger og plejehjem.

Дата публикации: 24.05.2023

Комментарии

© 2019. Все права на материалы сайта охраняются в соответствии с законодательством Украины. Распространение материалов c cайта beonthetop.net в cети Интернет может быть осуществлено только при наличии активной гиперссылки на конкретный материал сайта beonthetop.net в первом абзаце текста.

Просмотр веб-страниц, PDF-файлов и перенос их содержимого на бумажные носители разрешены только для личного пользования. Использование данного сайта и содержащейся на нем информации разрешено исключительно в личных, некоммерческих целях.