Be On The Top

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Be On The Top

Регистрация

или

Huomunsuunnitelman kattavuussääntöjen älykäs temppu – Medicare, josta kukaan ei keskustele

Huomunsuunnitelman kattavuussääntöjen älykäs temppu – Medicare, josta kukaan ei keskustele

SisällysluetteloLopullinen opas huumesuunnitelman kattavuussäännöihin – MedicareKuinka varmistaa, että matkustat lääkityksellä laillisesti perusteet selitetyt

Säveltä se, kuinka paljon käytät ja myös kun käytät kutakin lääkettä ja huomaat myös, että koostuu kaikista ravitsemuksellisista lisäravinteista (vitamiineista, mineraaleista tai yrtteistä), joita käytät. Ota luettelo mukanasi aina, kun todennäköisesti kliininen kuuleminen. Voit myös tehdä kopion tarjotaksesi perheen tai kaverin jäsenelle, esimerkiksi sinulla on kliininen hätätilanne.

Pidä lääkitys laatikossa tai pullossa, josta löytyy, joten sinulla on kaikki tiedot tunnisteesta. Keskity pillereidesi sävyyn ja muotoon. Jos ne näyttävät erilaisilta, kun saat täyttöä, pyydä farmakologiasi vahvistamaan, että sinulla on asianmukainen lääkitys.

Noudata näitä ideoita: Soita myrkkyhermosyksille (1-800-222-1222) tänään, jos lapsi tai toinen henkilö käyttää vahingossa lääkettäsi. Materiaali päivitti viimeksi tämän tiedon lääkkeiden käytöstä turvallisesti, mukautettiin elintarvikkeiden ja myös lääkehallinnon sekä terveydenhuollon tutkimuksen ja myös laadun tuotteista. Jigna Patel, huumeiden yksityiskohtien osasto, viestintätoimisto, cderfood ja lääkehallinto.

Lääkkeitä selata tätä verkkosivustoa on tarkoitus auttaa meitä elämään paljon pidempään ja myös terveellisempiä, mutta lääkkeiden ottaminen ylösalaisin tai tiettyjen lääkkeiden sekoittaminen ja myös lisäravinteet voivat olla vaarallisia. Vanhemmilla aikuisilla on usein useita lääketieteellisiä ongelmia, samoin kuin voi viedä monia lääkkeitä, jotka asettavat ne lisävaaraan kielteisille vaikutuksille. Jatka lukemista saadaksesi selville, miten otetaan turvallisesti ja seuraa myös kaikkia lääkkeitäsi.

Lääkkeet voidaan saada reseptillä tai käsikaupungilla (OTC). Reseptilääkkeet ovat lääkkeitä, jotka voit saada vain lääkärin tilauksella; Esimerkiksi tabletit kolesterolisi tai astman inhalaattorin vähentämiseksi. OTC -lääkkeitä voi ostaa ilman reseptiä; Esimerkiksi aspiriini tai voitelu silmä laskee.

Opioidien yliannostuskäsittely – Narcan® (Naloksoni HCL … Voi olla hauskaa kenelle tahansa

Pikemminkin nämä esineet on suunniteltu pitämään tai lisäämään terveyttä, ja ne saattavat myös auttaa sinua vastaamaan päivittäisiä vaatimuksiasi kriittisistä mineraaleista ja vitamiineista. Kalsium ja myös D -vitamiini voivat auttaa rakentamaan kiinteitä luita. Lisätietoja lisäravinteiden ottamisesta turvallisesti NIA Postissa, ravintolisissä vanhemmille aikuisille.

Sinun ei tarvitse ottaa aspiriinia, jos otat varfariinia sydänongelmiin. Jotta vältetään mahdollisesti merkittäviä terveysongelmia, puhu lääkärisi kanssa kaikista käyttämäsi lääkkeistä, mukaan lukien muiden lääkäreiden ehdottamat, myös kaikki OTC -lääkkeet, vitamiinit, lisäravinteet ja myös yrttiratkaisut. Viittaa jokaiseen pieneen asiaan, jopa käyttämäsi harvoin.

Tarkista kaikenlaisia ​​allergioita tai ongelmia, jotka olet kokenut useiden muiden lääkkeiden kanssa. Ne voivat koostua murtautumisista, hengitysvaikeuksista, ruoansulatushäiriöistä, woozinessista tai mielialan muutoksista. Varmista, että lääkärisi ja apteekkillasi on nykyinen tarkistusluettelo allergisista reaktioistasi, jotta ne eivät tarjoa sinulle lääkettä, joka sisältää jotain, joka voi luoda herkän reaktion.

Upouuden lääkityksen sekoittaminen lääkkeisiin tai lisäravinteisiin, joita tällä hetkellä käyttävät, voi aiheuttaa epämiellyttäviä ja usein vakavia ongelmia. Esimerkiksi lääkkeen sekoittaminen, jota tarvitset nukkumaan (rauhoittava) ja myös lääkkeitä, joita käytät allergioille (antihistamiini), voi hidastaa reaktioitasi ja tehdä autojen ja kuorma -autojen tai juoksukaitteiden ajamisesta vaarallisia.

Дата публикации: 22.02.2023

Комментарии

© 2019. Все права на материалы сайта охраняются в соответствии с законодательством Украины. Распространение материалов c cайта beonthetop.net в cети Интернет может быть осуществлено только при наличии активной гиперссылки на конкретный материал сайта beonthetop.net в первом абзаце текста.

Просмотр веб-страниц, PDF-файлов и перенос их содержимого на бумажные носители разрешены только для личного пользования. Использование данного сайта и содержащейся на нем информации разрешено исключительно в личных, некоммерческих целях.