Be On The Top

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Be On The Top

Регистрация

или

Nem ismert tények az erekciós diszfunkcióról és a teljesítmény szorongásáról: A kapcsolat

Nem ismert tények az erekciós diszfunkcióról és a teljesítmény szorongásáról: A kapcsolat

Az ilyen típusú erekciók fontos testi rendszereket és feldolgozásokat is magukban foglalnak. Az ezen eljárások bármelyikének megszakítása ED -t okozhat. Ide tartoznak: Aggódó Systemblood VesselsMuscleshormoneMotions, mentális egészség és wellness problémák, például a szorongás, valamint a szorongás emellett befolyásolhatják azt, hogy az elméd jelzi a test fizikai visszajelzéseit. Az erekciós helyzetben a szorongás és a szorongás megzavarhatja, hogy az elméd üzeneteket küld a pénisznek, hogy további vérkeringést lehessen lehetővé tenni.

Az ED megtapasztalása olyan viselkedési kiigazításokat okozhat, amelyek hozzájárulnak a szorongáshoz, valamint az ED előfordulásához. Az ED tényezői életkoronként eltérőek, azonban általában ragaszkodnak: érzelmi ED (többnyire szorongás és szorongás) befolyásolják a tinédzserek, valamint a fiatal férfiak 90 % -át. Ezek az alkalmak meglehetősen rövidek. A személyes és a speciális feszültség, például a partnerségi probléma, a középkorú férfiak ED fő oka.

Az élethez való ragaszkodás emellett elegendő feszültséget és aggodalmat okozhat az ED -hez is: munkakörök, veszteségek vagy stresszhatalom problémái, valamint konfliktusok vagy a szerettes aging -váltások elvesztésének elvesztése az egészségügyi problémákban, az egyik veterán, poszttraumatikus stressz és szorongásos állapotban. PTSD) úgy találta, hogy a PTSD több mint háromszor javította a nemi rendellenesség fenyegetését.

A zümmögés a szexuális elégedettség szisztematikus áttekintéséről

Ez más egészségi feltételeket is okozhat, amelyek kialakulhatnak. A stressz és a szorongás szintén súlyosbodhat, vagy számos wellness problémává válhat. Egy 2013. évi kutatási tanulmány azt javasolja, hogy az ED veszélyjelző is legyen a jövőbeli szívbetegségek számára. Az ED -hez kapcsolódó egyéb wellness -körülmények a következőkből állnak: A koleszterinszintű koleszterinszintű koleszterinszívű vérnyomás -betegség -diabeeteslow tesztoszteronemetabolikus szindróma -feltöltési rákos sejtek vagy megnövekedett prosztatection -ek gyógyszerek, a feszültség és a feszültség és a szorongáshoz az ED -hez is hozzáadhat, beleértve az ED -t, beleértve a betiltott gyógyszereket is: Alkoholfogyasztás ülő életmód, az érzelmi ED általában eltűnik az idő múlásával.

A terápia attól függ, hogy mi okozza a stresszt és a szorongást. Az ED érzelmi forrásainak terápiája általában magában foglalja a kezelést. A kezelés elősegítheti, hogy kitörjön a feszültségből vagy a stresszből és a szorongásból, valamint az ED ciklusból. Van :: A szakemberrel működni fog, hogy azonosítsa és részt vesz a jelentős feszültség vagy szorongásváltozókban, így kezelheti azokat.

: Ez a terápia a szenzációs elégedettségre összpontosít, szemben az izgalommal és a szexmel. Minimalizálni kívánja a feszültség tényezőjét azáltal, hogy biztonságosabb és megbízható szexuális életet épít fel. Orvosa minden bizonnyal megvitatja az Ed -et teljesen információkkal. Ez segíthet a kérdések csökkentésében, valamint a tudás hiánya által kiváltott aggodalmakban.

A legjobb útmutató a szexuális rendellenességekhez és diszfunkciókhoz: Mit kell tudni

A megoldások a relaxáció elérésének megkísérlésétől a kreativitás újraaktiválásáig változhatnak. Az alternatív kezelések segíthetnek a szorongásban, valamint a stresszben és a szorongásban is. A modern kezelések a következőkből állnak: relaxációs technikákkal járó módon, ezek a kezelések segíthetnek a feszültség, a stressz és a szorongás szintjének kezelésében. A kutatások azt mutatják, hogy a meditáció átalakíthatja az elme kémiáját és az alacsonyabb stresszt. Ennek ellenére sokkal kevésbé van bizonyíték, hogy alátámasztja a különféle terápiák hatékonyságát, ellentétben a hagyományos terápiákkal, valamint a stressz és szorongás, valamint a szorongás gyógyszereivel, valamint a szorongással.

Néhány természetes gyógynövényt, valamint kiegészítőket az ED, valamint a stressz és a szorongás szempontjából forgalmaznak. Ezek a kiegészítők a következőkből állnak: Panax Ginseng, egy kínai és koreai természetes gyógynövény, amely a tabletta típusában vagy a Creamblack Mac -ben kapható, a gyökérzöldség segít minimalizálni a feszültséget, és javítani a szexuális teljesítménykava -t, amely elősegítheti a szorongás kezelését és javíthatja a hangulatot. A kamilla, egy olyan növény, amely segít minimalizálni a szorongás jeleit, mindig beszéljen az orvosával, mielőtt kipróbálná a természetes gyógynövényeket, valamint kiegészítőket bármilyen egészségügyi problémához.

Például a kava elismerte, hogy súlyos májkárosodást okoz, és számos európai nemzetben tiltják. Ezen gyógynövények, valamint kiegészítők egyéb megvalósítható negatív hatásai allergiákból, hányingerből vagy hányásból állnak. Fontos felismerni, hogy a gyógynövényes gyógyszereket nem az Egyesült Államok Food, valamint a gyógyszeres kezelés adminisztrációja (FDA) szabályozza, valamint mentesül a kiterjedt vizsgálatokra, valamint a biztonsági beszámolókra, amelyekre a vényköteles gyógyszer jóváhagyása előtt szükségesek.

Mit jelent a medencefájdalom és a mentális egészségügyi rendellenességek a nőkben?

Sok esetben a stressz és a szorongás javíthatja az ED -re vonatkozó fenyegetését, de nem indítja el. Beszéljen orvosával, ha bármilyen más jele van az ED -vel együtt. Képesek lesznek segíteni az okot, és esetleg kezelni azt is. Az ED legjellemzőbb terápiái a következőkből állnak: Az élő kezelések a következőkből állnak: szexuális szorongás -tanácsadáspszichológiai tanácsadás Az egészséges és kiegyensúlyozott súlytorító cigaretta felhasználó alkoholfogyasztási terápiák gyakran nagyon sikeresek.

Az Kattints ide erekciós rendellenesség az egyes tartós betegségek korai mutatója lehet, ideértve a szívbetegséget is. Ez az egyik fő oka annak, hogy fontos áttekinteni az ED jeleit és tüneteit az orvosi szakemberével. Az ED okának felfedezése elősegítheti orvosát, hogy felismerje és kezelje más betegségeket, amelyeket esetleg megtapasztalhat.

Cikkek a Journal of Houselem -től & Az alábbiakban a terület gyógyszeres kezelése található, köszönhetően

https://sketchfab.com/SallaRonka

Дата публикации: 05.04.2023

Комментарии

© 2019. Все права на материалы сайта охраняются в соответствии с законодательством Украины. Распространение материалов c cайта beonthetop.net в cети Интернет может быть осуществлено только при наличии активной гиперссылки на конкретный материал сайта beonthetop.net в первом абзаце текста.

Просмотр веб-страниц, PDF-файлов и перенос их содержимого на бумажные носители разрешены только для личного пользования. Использование данного сайта и содержащейся на нем информации разрешено исключительно в личных, некоммерческих целях.