Be On The Top

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Город

Сегодня

00°

00%

0 м/с

Be On The Top

Регистрация

или

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика») описує як сайт beonthetop.net (далі – «Сайт»), управління яким здійснюється Товариством з обмеженою відповідальністю «НФ ТІМ», код ЄДРПОУ 42658043 (далі – «Компанія») збирає, використовує та розкриває інформацію, та які можливості є у Користувача Cайту стосовно такої інформації.

Наша Компанія з повагою ставиться до конфіденційної інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто є Користувачем сервісами Сайту, та прагне захищати конфіденційність персональних даних, створивши максимально комфортні та безпечні умови використання Сайту для кожного Користувача.

Дана Політика розроблена відповідно до вимог законодавства України, а також вимог Європейських директив та положень стосовно захисту персональних даних, у зв’язку з тим, що наш Сайт є загальнодоступними як для громадян України, так і для громадян Європейського Союзу.

У цій Політиці встановлено порядок здійснення Компанією збору, обробки та використання персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також, контактна інформація для Користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

Важливо мати на увазі, що сервіси Сайту іноді можуть спрямовувати відвідувача/Користувача до сервісів інших компаній (“like”, “share”, “twitt” соціальних мереж Facebook, Instagram, Twitter тощо), а також анонімовані дані можуть збиратися третіми особами, які мають власні політики конфіденційності та захисту персональних даних, в цьому випадку використання інформації відвідувачів Сайту підпадає під політики таких третіх осіб.

 

  1. Збір, використання та обробка персональних даних

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «НФ ТІМ» є володільцем та розпорядником персональних даних відвідувачів/Користувачів Сайту.

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачі Сайту мають можливість знайомитись з конентом Сайту, спілкуватися один з одним, залишаючи свої коментарі на Сайті, поширюючи інформацію з Сайту в соціальних мережах. Також відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті. Компанія включає дані відвідувача/Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли відвідувач/Користувач вперше починає користуватися Сайтом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами сервісів Сайту. Компанією здійснюється обробка даних відвідувача/Користувача, а саме:

– даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм (ім’я, прізвище, номер мобільного телефону тощо), так і в процесі користування Сайтом;

– IP-адреси відвідувача;

– cookie файлів;

– параметри і налаштувань інтернет-браузерів даних про пристрій (тип пристрою, операційна система, її версія).

Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, ім’я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Користувачем як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи до системи (інформація про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет) та знаходження на Сайті з метою отримання статистики відвідування Сайту. Інші відомості по трафіку Користувача не обробляються і не зберігаються.

Персональні дані відвідувачів/Користувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України, у тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу», а також відповідно до Угоди Користувача (умов використання сайту)та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

Компанією не збирається та не отримується жодної чутливої інформації про відвідувачів/Користувачів, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, така як інформація про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до ч.1 статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Користувач може переглянути та/або змінити свої персональні дані шляхом їхнього редагування.

Користувач може відкликати дозвіл на збір та обробку своїх персональних даних Компанією шляхом видалення свого акаунта (поштової скриньки) або деактивації акаунта (див. Угода Користувача).

Наша Компанія використовує сервіси Google Analitics, Facebook, тощо. Робота цих сервісів полягає в дослідженні та аналізі вподобань відвідувачів/Користувачів сайтів з метою подальшого розмежування відповідної реклами. Компанія поширює лише анонімовану інформацію про відвідувачів Сайту. Так наприклад, за допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту (сторінки, що відвідуються, кількість переглядів, домени інтернет-провайдерів, адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо). Ніяка з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності. З умовами використання Google Analytics можна ознайомитись за посиланням http://www.google.com/analytics/terms/ru.html.

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Персональні дані відвідувачів Сайту обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних Сайту.

Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: Україна, м. Одеса, вул. Генуезька, 24Б.

 

  1. Термін зберігання персональних даних

 

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується Сайтом. Після того, як суб’єкт персональних даних перестав бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

 

  1. Використання файлів “сookie”

 

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. “Cookie” – це невеликий текстовий файл даних, який записується і зберігається на пристрої користувача (комп’ютер, мобільний телефон, ін.) для використання Сайту та надсилається веб-браузеру. Ці файли використовуються тільки для запису частоти відвідування і часу, що витрачається на Сайті.

При доступі до Сайту Компанією зберігаються “сookie” сесії відвідування (невеликі файли) на жорсткому диску відвідувача, які є тимчасовими і зберігаються на період перебування (сесії) на Сайті.

Через налаштування браузеру відвідувач/Користувач Сайту може вибрати автоматичне видалення всіх або деяких файлів “сookie” після закриття браузеру. Відвідувач/Користувач може відмовитися від унікального cookie, прив’язаному до його браузеру, що ідентифікує користувача в системі аналітики Сайту, тим самим відмовившись від будь-якого збору відомостей про нього і їх аналізу на Сайті. Для цього потрібно в налаштуваннях браузеру заборонити зберігати файли “сookie” або зайти на сайт в режимі анонімності.

Важливо знати, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів “сookie”, відключення від цих файлів може привести до обмеження доступу до змісту і неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Наша Компанія дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним та безпечним. З цією метою Компанії необхідно, за допомогою файлів “сookie”, проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Файли “сookie” також дозволяють Компанії відстежувати порушення політики конфіденційності та умов використання Сайту відвідувачами/їх пристроями. Такий аналіз допоможе Компанії покращити взаємодію Користувача з Сайтом, визначити зручний інтерфейс Сайту та підвищити рівень безпеки під час перебування на Сайті.

Інформація про користувачів отримана за допомогою файлів “сookie” є власністю Компанії та не продається і не поширюється у відкритому доступі.

Для того, щоб звернутися до Компанії з приводу використання файлів cookie, Користувач може відправити повідомлення на електронну пошту ____________.

 

  1. Захист інформації

 

В роботі Сайту наша Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного, операційного та адміністративного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, незаконного доступу, шахрайства, зміни або знищення, розповсюдження чи розголошення. Компанія надає доступ до інформації лише уповноваженим працівникам Компанії, яким така інформація необхідна для виконання посадових обов’язків та які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії. Компанія надає доступ до інформації і персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи у випадках, визначених законом, на прохання правоохоронних органів в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Однак, попри всі заходи безпеки, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність відвідувача/Користувача від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії.

 

  1. Захист персональних даних неповнолітніх

 

Наш Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Оскільки діти потребують особливого захисту в питанні персональних даних, Компанія дуже серйозно ставиться до питань їх безпеки та звертається до батьків з проханням пояснити своїм дітям про проблеми безпеки в Інтернеті, про їх конкретну мету і потребу у використанні тих чи інших сервісів Сайту.

 

  1. Права суб’єкта персональних даних

 

Компанія доводить до відома відвідувачів Сайту інформацію про їх права, як суб’єкта персональних даних. Зважаючи на територіальну необмеженість доступу до Сайту та обов’язковість дотримуватися положень Загального регламенту про захист персональних даних, у випадку, якщо  обробляються та збираються персональні дані громадян Європейського Союзу, Компанія наводить перелік прав відвідувачів Сайту – резидентів України та резидентів Європейського Союзу.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» відвідувач Сайту має наступні права:

  1. Знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом.
  2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані.
  3. На доступ до своїх персональних даних.
  4. Отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.
  5. Пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.
  6. Пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.
  7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.
  8. Звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду.
  9. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
  10. Вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.
  11. Відкликати згоду на обробку персональних даних.
  12. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних.
  13. На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Права відвідувачів Сайту відповідно до Загального регламенту про захист персональних даних:

  1. Право на доступ (відвідувач має право на отримання підтвердження факту опрацювання її або його персональних даних);
  2. Право на виправлення (відвідувач має право на виправлення його або її неточних персональних даних);
  3. Право на стирання (право бути забутим) (відвідувач має право на стирання своїх персональних даних);
  4. Право на обмеження опрацювання;
  5. Право на мобільність даних (відвідувач має право на отримання його або її персональних даних, які він надав розпоряднику чи володільцю персональних даних, в структурованому, загальноприйнятому форматі, що легко зчитується машиною, та мати право на передавання таких даних іншому розпоряднику чи володільцю персональних даних без перешкод від розпоряднику чи володільцю персональних даних, якому було надано персональні дані);
  6. Право на заперечення та автоматизоване індивідуальне вироблення й ухвалення рішень (відвідувач має право заперечувати, на підставах, що пов’язані з його або її конкретною ситуацією, в будь-який час, проти опрацювання його або її персональних даних; відвідувач має право не підлягати рішенню, що ґрунтується винятково на автоматизованому опрацюванні, в тому числі, профайлінгу, що породжує правові наслідки для чи подібним чином істотно впливає на нього або неї).

З метою реалізації прав відвідувачів Сайту як суб’єкта персональних даних  для отримання доступу, внесення змін, оновлення або видалення своїх персональних даних та ін. дії, та у разі наявності будь-яких зауважень, побажань щодо персональних даних відвідувачів, які обробляються Компанією, звертайтеся по електронній пошті _________ або напишіть листа на адресу: 65009, Україна, м. Одеса, вул. Генуезька, 24 Б.

 

  1. Зміна Політики

 

Компанія час від часу може вносити зміни до даної Політики без попереднього повідомлення Користувача Сайту. Такі зміни та доповнення можуть бути спричиненні безпосередньо змінами законодавства та регулювання в сфері конфіденційності та захисту персональних даних.

В разі внесення змін до Політики, якщо відвідувач Сайту не погоджується з Політикою, відвідувач має право не відвідувати Сайт (окрім й інших прав, зазначених в наступному розділі).

У випадку внесення істотних змін до цієї Політики Компанією буде розміщено оновлену редакцію Політики з відміткою про останню редакцію Політики та зазначеним терміном набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного терміну Користувач не відмовиться від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме його згоду з відповідними змінами Політики.

 

© 2019. Все права на материалы сайта охраняются в соответствии с законодательством Украины. Распространение материалов c cайта beonthetop.net в cети Интернет может быть осуществлено только при наличии активной гиперссылки на конкретный материал сайта beonthetop.net в первом абзаце текста.

Просмотр веб-страниц, PDF-файлов и перенос их содержимого на бумажные носители разрешены только для личного пользования. Использование данного сайта и содержащейся на нем информации разрешено исключительно в личных, некоммерческих целях.